Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Alla olevien tietojen tarkoitus on antaa sinulle asiakkaana tietoja siitä, mitä henkilötietoja sivuillamme (https://sinnestore.fi.) kerätään ja miten näitä henkilötietoja käytetään. Yksityisyyden suojasi on meille tärkeää. Noudatamme menettelyssämme yksityisyyden suojaa koskevia säännöksiä, mukaan lukien henkilötietolakia ja yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR).

1. Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://sinnestore.fi.

  1. Rekisterinpitäjä
    Nimi: Sinne Oy
    Yhteystiedot: Aleksanterinkatu 30, 15140 Lahti Finland
    Y-tunnus: 2618500-7
  2. Rekisteriasioita hoitava henkilö, Tietosuojavastaava
    Paulus Ähtävä
    +358 45 8549 045
    paulus@sinnestore.com
  3. Rekisterin nimi
    Sinne Store -verkkokaupan asiakasrekisteri

 

2. Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

2.1 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin sisältämiä tietoja käytetään asiakassuhteen hoitoon, asiakasyhteydenpitoon, tuote- ja palvelutarjonnan suunnitteluun, markkinointiin sekä tarjonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen.

2.2 Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan yhteystiedot ja tilaamisen mahdollistavat tiedot: sukunimi, etunimet, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite. Mahdollisuus tilata sähköpostimarkkinointia. Tiedot asiakkaan tilauksista, toimituksista ja palautuksista.

Rekisteröitäviä tietoja ovat:

  • Nimi ja yhteystiedot
  • Asiakassuhteen hoitamiseen liittyvä tieto
  • Asiakkaan ilmoittamat kiinnostuksenkohteet
  • Asiakkaan ilmoittamat markkinointisuostumukset/-kiellot

2.3 Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja kestäessä tai rekisteröidyn rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Sähköiseen suoramarkkinointiin pyydetään rekisteröidyltä erikseen suostumus sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti.

 

3. Tietojen luovutus

3.2 Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja voidaan siirtää henkilötietolain sallimissa rajoissa EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

4. Oikeutesi omiin tietoihisi

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä muista juridisista, ylläpidollisista, tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

4.1. Rekisteröidyn tietojen tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Tämän voit tehdä osoitteessa: https://sinnestore.fi/gdpr-data-report

4.2 Rekisteröidyn oikeus tulla unohdetuksi

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää säilyttämästä ja käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja (pois lukien tieto joka tarvitsee säilyttää muista juridisista syistä). Pyydän tulla unohdetuksi voit tehdä osoitteessa: https://sinnestore.fi/right-to-be-forgotten

4.3 Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi. Tämän voit tehdä kirjautumalla tunnuksillasi sivustollemme osoitteessa: https://sinnestore.fi/oma-tili/

 

5. Evästeet

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle, asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan, kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään, asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Miten evästeiden käytön voi estää? Jos et halua hyväksyä evästeiden käyttöä, voit tehdä muutoksen selaimeesi niin, että se automaattisesti estää evästeet tai ilmoittaa joka kerta, kun sivusto haluaa tallentaa evästeet. Sivustomme ei kuitenkaan toimi optimaalisesti, jos päätät estää evästeiden käytön.

Miten evästeet voidaan poistaa? Selaimen asetuksista voit poistaa evästeet, jotka ovat tallentuneet tietokoneellesi. Evästeet voivat kuitenkin palautua vieraillessasi myöhemmin uudestaan sivustollamme, vaikka olet poistanut evästeet. Evästeiden poistamisen onnistuminen riippuu myös siitä, mitä selainta käytetään.

Evästeiden käytön hyväksyminen? Käyttäessäsi sivustoamme hyväksyt, että voimme käyttää evästeitä, kuten edelle on mainittu.

Käytössä olevat evästeet:

Name of Cookie Purpose & Type Provider Expiry Strictly Necessary
_ga Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. Google Analytics 2 year no
_gid Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. Google Analytics Session no
PHPSESSID Preserves user session state across page requests. Session yes
wordpress_test_cookie WordPress sets this cookie when you navigate to the login page. The cookie is used to check whether your web browser is set to allow, or reject cookies. WordPress Session no
tk_ai Collection of internal metrics for user activity, used to improve user experience. WordPress 5 years no
tk_qs Collection of internal metrics for user activity, used to improve user experience. WordPress 5 years no
_icl_current_language Stores the current language WPML Session no

 

6. Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

 

7. Analytiikka

Käytämme analytiikan seuraamiseen Googlen sekä WordPress.com:in tarjoamia analytiikkapalveluja. Analytiikkapalvelut tarkoittavat työkaluja, joita käytetään anonyymin käyttäytymisdatan keräämiseen ja analysointiin. Analytiikkapalvelut auttavat meitä kehitämään asiakkaille tarjoamiamme palveluja sekä niiden käyttökokemusta, työkalujen tuottaman datan perusteella. Käyttääksesi sivustoa sinun ei ole pakko hyväksyä analytikka evästeiden käyttöä.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa ja sinne on pääsy vain asiaankuuluvilla henkilöillä.

Sähköinen aineisto säilytetään teknisenä tallenteena. Henkilötietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ja tietojen muuttamiseen ovat oikeutettuja vain erikseen määritellyt rekisterinpitäjän omat työntekijät ja rekisterinpitäjän toimeksiannosta ja lukuun toimivien yrityksien työntekijät. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään. Tietokannan henkilökohtaisten käyttöoikeuksien ja eri käyttäjätasojen avulla käyttöoikeus on rajattu ainoastaan henkilön työtehtävien hoidossa tarpeellisiin tietoihin. Vaitiolovelvollisuus sitoo rekisteritietoja käsitteleviä työntekijöitä. Rekisteri ja sitä käsittelevät tietojärjestelmän laitteistot sijaitsevat suljetuissa konesaleissa Digital Ocean yhtiön kulloinkin pitämässä paikssa. Lisää Digital Ocean -yhtiön tietosuojasta: https://www.digitalocean.com/legal/privacy/

Häiriötilanteiden varalta tiedot varmistetaan säännönmukaisesti kopioimalla. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja ja hyökkäyksiä vastaan.

Sinne Oy:llä on käytössään tässä rekisterissä mainitun tietosuojavastaavan laatimat ja ylläpitämät, EU:n tietosuojalain mukaisesti laaditut toimintatavat henkilötietojen käsittelyyn, suojaamiseen, sekä toimenpiteisiin mahdollisen tietomurron sattuessa.